Meny
Frokostbuffet
Serveres klokken 07:00 – 10:00 Inkluderer kalde og varme retter, kaffe, melk og juice |
Kr. 250 |
LUNSJ Serveres klokken 08:00 – 15:00 |
|
Omelett med ost og skinke, frisk salat, foccaccia og Aioli
Allergener: G (Hvete), E, M |
Kr. 185 |
Egg & Bacon sprøstekt bacon og to speilegg på ferskt brødAllergener: G (Hvete), E, SO, SE; SP, K |
Kr. 135 |
Karbonadetallerken servert med fersk brød, stekt egg, løkringer og pommes bistro
Allergener: G (Hvete), E, SO, SE, SP, K |
Kr. 195 |
Karbonadesmørbrød med stekt egg, løk eller ertestuing
Allergener: G (Hvete), E, SO, SE, SP, K |
Kr. 129 |
GRILLRETTER Serveres klokken 10:00 – 21:00 |
|
Kroas ultimate burger 150 gr. med cheddar, BBQ glace, bacon, salat, tomat og sylteagurk. Serveres med bistro fries, løkringer og Aioli
Allergener: G (Hvete), E, M, SE, SP |
Kr. 258 |
Kroas bacon og osteburger 150 gr. med cheddar, bacon, salat, tomat, syltet rødløk. Serveres med bistro fries og husets dressing
Allergener: G (Hvete), E, M, SE, SP |
Kr. 248 |
Kroas pulled pork burger servert med syltet rødløk, BBQ saus, Aioli, frisk salat, tomat og løkringer
Allergener: G (Hvete), M, SP, E |
Kr. 236 |
Kroas vegetar burger servert med syltet rødløk, BBQ saus, Aioli, frisk salat, tomat og løkringer
Allergener: G (Hvete), M, SP, E |
Kr. 225 |
Grillet kylling servert med bistro fries, frisk salat og kroas dressing
Allergener: E, M, SP |
Kr. 310 |
Løvstek servert med bistro fries, frisk salat og bearnaise saus
Allergener: E, M, SE, SP, SO |
Kr. 245 |
Fish’n chips servert med bistro fries, sitron og Aioli
Allergener: G (Hvete), M, F, E |
Kr. 195 |
Langbeinpølse servert med bistro fries
Allergener: Ingen |
Kr. 115 |
Buffalo Wings servert med bistro fries
Allergener: Ingen |
Kr. 125 |
MIDDAG Serveres klokken 13:00 – 19:00 |
|
Saltkjøtt av lam servert med hjemmelaget kålrotstappe og kokte poteter
Allergener: M |
Kr. 335 |
Hjemmelagede kjøttkaker servert med ertestuing, gulrøtter, kokte poteter og rørt tyttebær
Allergener: G, E, SO, SE, M |
Kr. 295 |
Braisert lammeskank servert med rotgrønnsaker, saus og bakte småpoteter
Allergener: ingen |
Kr. 345 |
Hjemmelaget lasagne servert med frisk salat, focaccia og Aioli
Allergener: E, M, G (Hvete) |
Kr. 235 |
Ovnsbakt lokal laks servert med saltbakte småpoteter, grønnsaker og husets rømmesaus
Allergener: F, M, SE, SP |
Kr. 315 |
Hjemmelaget fiskegrateng servert med råkost, bacon og kokte poteter
Allergener: F, G (Hvete), M, E |
Kr. 265 |
Bacalao servert med fersk Focaccia og Aioli
Allergener: F, S, G (Hvete) |
Kr. 325 |
DESSERT Serveres klokken 10 :00 – 21:00 |
|
Lun eplekake med gammeldags vaniljeis
Allergener: E, M, G (Hvete) |
Kr. 105 |
Panna Cotta med frisk bærsalat og kjeks crumb
Allergener: M, E, G (Hvete) |
Kr. 115 |
Hjemmelaget karamellpudding med pisket krem
Allergener: E, M |
Kr. 110 |
Allergener: G – Gluten M – Melk SP – Sennep E – Egg SO – Soya F – Fisk SK – Skalldyr SE – Selleri P – Peanøtter N – Nøtter B – Bløtdyr SU – Sulfitter SF – Sesamfrø L – Lupin K – Kan inneholde spor av nøtter
Åpningstider veikro:
alle dager fra kl 08 - 21