Sjøhus og hytter ved Tjeldsundbrua Maritim

Tjeldsundbrua Hotel leier ut flotte sjøhus og hytter med meget høy standard. De ligger rett ved det vakre Tjeldsundet og majestetiske Tjeldsundbrua.

Hvert sjøhus har overbygget balkong med utgang fra stue i 2. etasje fra 1. etasje kan du gå rett ut på terrassen og kaia. Sjøhusene er fullt utstyrt og har TV med 14 kanaler, DVD-spiller og trådløst internett. Husene er innredet forskjellig. Til sjøhuset hører det til marina og grillhytte med plass til inntil 25 personer. Sjøhusene ligger idyllisk plassert helt nede ved sjøkanten. En nydelig utsikt gjør rammen rundt oppholdet til en stor opplevelse.

Hyttene ligger litt tilbaketrukket og privat. Med store terrasser og flotte svaberg mellom stuen og Tjeldsundet, ligger forholdene til rette for å nyte en fantastisk naturopplevelse uansett vær og årstid.

Friluftsliv og avslapning

Her kan du nyte et aktivt liv, enten det er fottur i et av de mange fjellene i nærområdet eller fiske i fjorden. Du kan også ta en 45 minutters fottur til toppen Vetten 304 moh., eller slappe av på balkongen og nyte fjordutsikten og midnattsola.

Harstad er nærmeste by og lokker med alpinsenter, byliv, kulturminner på Trondenes, festspillene i Nord-Norge, golfbane og Grottebadet. Like ved anlegget finner du dessuten Europavei 10 som går helt til Å i Lofoten. Mulighetene er uendelige.

Our sea houses and cabins