Kom og jobb sammen med oss på Tjeldsundbrua i sommer!

Tjeldsundbrua Hotel AS er en tradisjonsrik bedrift i hjertet av Hålogaland. Med strategisk beliggenhet i Tjeldsund kommune, kun 15 minutter fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes og 25 minutter fra Harstad, er vi et naturlig knutepunkt og populært stoppested i en region med stor aktivitet.

Vi tilbyr overnatting på hotellet og flere lokasjoner utenfor eget hus. Tjeldsundkroa med over 200 sitteplasser er et populært spisested både til hverdag og fest. Vi tilbyr både selskapslokaler og møterom, og er et naturlig stoppested for veldig mange. I tillegg tilbys catering gjennom datterselskapet Catering 1.

Kjærnen av vår virksomhet er menneskene. Tjenester og produkter leveres fra oss til gjestene med ydmykhet og ektefølt ønske om å gjøre en forskjell. Godt samspill mellom mennesker gir en god opplevelse for både gjester og betjening. Velkommen til Tjeldsundbrua.

Vi søker nå glade og blide romvesen, hotellmedarbeider og kjøkken- og cateringmedarbeidere:

 

 

Romvesen

Vi søker romvesen – renhold hotell til sommerjobb sommeren 2023.

Som romvesen er du ansvarlig for at våre overnattingsgjester møter et rent og pent rom når de sjekker inn hos oss. Du er også med på generelt renhold i fellesarealer og i våre sjøhus og andre eksterne enheter. Du er sammen med dine medarbeidere en vesentlig brikke for å gi våre gjester den aller beste opplevelsen og vi legger stor vekt på serviceinnstilling, humør og evnen til å arbeide med flere oppgaver samtidig.

Du får en forutsigbar turnus i et godt arbeidsmiljø, med kolleger som tar vare på hverandre. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og ordnede arbeidsforhold.

Søkere må ha fylt 18 år og ha sertifikat kl. B

 

Hotellmedarbeider

Vi søker hotellmedarbeidere i 100 % stilling til sommerjobb sommeren 2023.

Som hotellmedarbeider er du vertskap for våre overnattingsgjester, og håndterer deres henvendelser på telefon, i vår resepsjon og gjennom digitale kanaler. Du er også vertskap for besøkende i Tjeldsundkroa, ved selskap og ved møter i våre møterom. Du er sammen med dine medarbeidere ansvarlig for at gjestene møter et presentabelt lokale og imøtekommende vertskap. Vi legger stor vekt på serviceinnstilling, humør og evnen til å arbeide med flere oppgaver samtidig.

Du får en forutsigbar turnus i et godt arbeidsmiljø, med kolleger som tar vare på hverandre. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og ordnede arbeidsforhold.

Søkere må ha fylt 16 år.

Søknad med CV og referanser sendes kjell@tjeldsundbrua.no. Ved spørsmål ta gjerne kontakt på telefon 911 18 572 eller e-post.


Kjøkken-/cateringmedarbeider

Vi søker kjøkken- og cateringmedarbeidere i 100 % stilling til sommerjobb sommeren 2023.

Arbeidet består i produksjon og tilberedning av matretter til vår veikro, cateringlevering og selskapsservering. Det legges stor vekt på samarbeidsevne, humør og at du trives med å jobbe i team. Vårt kjøkken gir god opplæring, flotte utfordringer og utviklingsmuligheter.

Vi kan tilby deg spennede og varierte arbeidsoppgaver med matfaglig fokus på god hjemmelaget mat. Du får en forutsigbar turnus i et godt arbeidsmiljø, med kolleger som tar vare på hverandre. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og ordnede arbeidsforhold.

Søkere må ha fylt 16 år.

Vi ønsker også søkere over 18 år med sertifikat kl. B for utvidede arbeidsoppgaver innen catering.

 

Felles for stillingene
Søk i dag på e-post til post@tjeldsundbrua.no. Snarlig tiltredelse.

Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold i et trivelig miljø med flotte medarbeidere og hyggelige gjester. Tariffestet lønn og forutsigbar arbeidstid.

For spørsmål ta kontakt med daglig gleder Audun Kjell Andreassen på telefon 911 18 572 eller e-post kjell@tjeldsundbrua.no

tjeldsundbrua.no
facebook.com/Tjeldsundbrua

Oppdatert: 28.4.2023