Kom og jobb sammen med oss på Tjeldsundbrua

Tjeldsundbrua Hotel AS er en tradisjonsrik bedrift i hjertet av Hålogaland. Med strategisk beliggenhet i Tjeldsund kommune, kun 15 minutter fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes og 25 minutter fra Harstad, er vi et naturlig knutepunkt og populært stoppested i en region med stor aktivitet.

Vi tilbyr overnatting på hotellet og flere lokasjoner utenfor eget hus. Tjeldsundkroa med over 200 sitteplasser er et populært spisested både til hverdag og fest. Vi tilbyr både selskapslokaler og møterom, og er et naturlig stoppested for veldig mange. I tillegg tilbys catering gjennom datterselskapet Catering 1.

Kjærnen av vår virksomhet er menneskene. Tjenester og produkter leveres fra oss til gjestene med ydmykhet og ektefølt ønske om å gjøre en forskjell. Godt samspill mellom mennesker gir en god opplevelse for både gjester og betjening. Velkommen til Tjeldsundbrua.

Vi søker nå glade og blide romvesen

 

 

 

Romvesen

Vi søker romvesen – renhold hotell

Som romvesen er du ansvarlig for at våre overnattingsgjester møter et rent og pent rom når de sjekker inn hos oss. Du er også med på generelt renhold i fellesarealer og i våre sjøhus og andre eksterne enheter. Du er sammen med dine medarbeidere en vesentlig brikke for å gi våre gjester den aller beste opplevelsen og vi legger stor vekt på serviceinnstilling, humør og evnen til å arbeide med flere oppgaver samtidig.

Du får en forutsigbar turnus i et godt arbeidsmiljø, med kolleger som tar vare på hverandre. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og ordnede arbeidsforhold.

Søkere må ha fylt 18 år og ha sertifikat kl. B

 

Søk i dag på e-post til post@tjeldsundbrua.no. Tiltredelse etter avtale

Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold i et trivelig miljø med flotte medarbeidere og hyggelige gjester. Tariffestet lønn og forutsigbar arbeidstid.

For spørsmål ta kontakt med daglig gleder Audun Kjell Andreassen på telefon 911 18 572 eller e-post kjell@tjeldsundbrua.no

tjeldsundbrua.no
facebook.com/Tjeldsundbrua

Oppdatert: 28.4.2023