Jobbe sammen med oss på Tjeldsundbrua

Tjeldsundbrua Hotel søker romvesen, hotellmedarbeider og kokk:

Romvesen
Er du arbeidsom, liker å gjøre rent og sørge for at det er ryddig og fint rundt deg? Har du øye for detaljer? Liker du å yte service selv om mottakeren for servicen ikke nødvendigvis møter deg direkte? Om du er sjenert og liker å arbeide i bakgrunnen, har du en egenskap som passer for denne stillingen. Du vet nemlig hvor viktig den jobben som gjøres i kulissene er, og utfører den med største nøysomhet.
Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette og kunne tenke deg å arbeide sammen med oss på Tjeldsundbrua, vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vi søker romvesen i 75 % stilling med mulighet for høyere stillingsprosent i deler av året/fast ved økt behov. Arbeidet består av renhold av rom og sjøhus, samt noe renhold av fellesarealer som kontorer, garderober, selskapslokaler og møterom. Det legges stor vekt på samarbeidsevne, humør og evnen til å kunne jobbe selvstendig og effektivt. Søker må ha erfaring fra renhold, ha sertifikat kl. B og beherske norsk og engelsk.

Hotellmedarbeider
Hotellmedarbeider for nattarbeid i 52 % stilling som inngår i fast turnus med 3 netter på, 7 fri, 4 netter på, 7 fri.
Vi kan tilby en trygg og god arbeidsplass med givende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidet har tre fokusområder, renhold i vår veikro slik at det skal være rent og pent til første gjester ankommer, frokostvertskap med noe forberedelse/matlaging, og kundebehandling og betjening av hotell- og kafegjester i resepsjon og kafe. Forberedelse og servering til kurs/konferanse er i noen tilfeller så tidlig at det også en av oppgavene tillagt stillingen.
Som hotellmedarbeider natt er du den første våre overnattingsgjester møter når de kommer til frokost. Vi legger derfor stor vekt på serviceinnstilling, humør og evnen til å arbeide selvstendig med flere oppgaver samtidig.
Søkeren må ha fylt 20 år og beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.


Kokk

Kokk for sommersesongen med mulighet for forlengelse. Økt aktivitet gjør at vi søker kokk som kan jobbe sammen med vårt dyktige team. Arbeidet består av produksjon og tilberedning av matretter til vår veikro, cateringlevering og selskapsservering. Det legges stor vekt på samarbeidsevne, humør og å kunne jobbe selvstendig og effektivt med flere oppgaver samtidig. Det er ønskelig at søkere har fagbrev, men bred erfaring og relevant matfaglig kunnskap og interesse vil vektlegges og tas med i betraktning. Vårt kjøkken gir flotte utfordringer og utviklingsmuligheter.

Felles for stillingene
Søk i dag på e-post til post@tjeldsundbrua.no. Snarlig tiltredelse.
Erfaring fra bransjen er en forutsetning og fagbrev verdsettes positivt, men er ikke et absolutt krav.

Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold i et trivelig miljø med flotte medarbeidere og hyggelige gjester. Tariffestet lønn og forutsigbar arbeidstid.

For spørsmål ta kontakt med daglig gleder Audun Kjell Andreassen på telefon 911 18 572 eller e-post kjell@tjeldsundbrua.no

Om oss
Tjeldsundbrua Hotel AS er en tradisjonsrik familiebedrift, etablert i 1984. Med strategisk beliggenhet i Tjeldsund kommune i Sør-Troms, kun 15 minutter fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes og 25 minutter fra Harstad, er vi et naturlig knutepunkt og populært stoppested. Allsidig drift inkluderer Catering 1 AS, Tjeldsundkroa med 200 sitteplasser og selskapsservering, samt hotellet med tilhørende sjøhusutleie og møterom til kurs og møtevirksomhet.

tjeldsundbrua.no
facebook.com/Tjeldsundbrua

Oppdatert: 19.04.2021