Jennystua

Jennystua er en stor og eksklusiv hytte som ligger på svaberget rett ved Tjeldsundbrua. Utsikten over det vakre Tjeldsundet er fantastisk og plasseringen gir deg mulighet til å nyte sommerens midnattssol, vinterens mørketid og nordlys i idylliske omgivelser.

Dette feriestedet passer utmerket til familie eller grupper som ønsker rolige dager sammen med turstier og fiskeplasser er rett utenfor døra. Du finner også populære opplevelsesmuligheter i området med kulturbyen Harstad kun 25 km unna. Her kan du oppleve Harstad Kulturhus, Festspillene i Nord-Norge og attraksjoner som Adolfkanonen, Trondenes Kirke, Trondenes Historiske Senter, Golfbane, Alpinbakke og Grottebad. Narvik, Vesterålen og Lofoten ligger i en omkrets som muliggjør dagsturer for flotte opplevelser. Polar Park, verdens nordligst dyrepark ligger en og en halv times kjøring fra Tjeldsundbrua, omtrent det samme som det tar med direkte fly fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes som ligger 18 km fra Jennystua.

Jennystua er 120 m2 stor og har gang, to separate soverom, bad, wc, stue og kjøkken. Fra stua er det flott utsikt over Tjeldsundet og utgang til stor terrasse. Kjøkkenet er godt utstyrt og beregnet for selvhushold. Det ene soverommet har dobbeltseng og det andre soverommet har familiekøyeseng (2 + 1). Hytta har loftstue med sofakrok og TV. Loftstua kan også brukes til oppredning av ekstra seng.

Jennystua er som navnet indikerer, Jennys hytte. Denne eies av artist Jenny Jenssen og Tilje Eiendom AS, og er gjort tilgjengelig for utleie gjennom vårt hotell. Familien har satt sitt personlige preg på hytta og ønsker deg hjertelig velkommen!

Hytta har vaskemaskin. Barneseng og annet utstyr kan forespørres ved bestilling.

Jennystua er ikke tilgjengelig for online booking.
For forespørsel om tilgjengelighet og booking, ring telefon 77 08 93 00.

Våre sjøhus og hytter