Temarom

Vi ønsker å gi deg et godt opphold hos oss og overføre noe fra våre stemningsfulle omgivelser og følelsesspekter videre til deg. Vi har derfor innredet flere rom med forskjellige tema.

Latter

Vi tror at en god latter forlenger livet og har derfor ett rom med glade farger, bilder, bøker og tekster. Vi er under OppmuntringsSertifisering og våre medarbeidere er glade mennesker som gjerne byr på seg selv. Derfor falt det naturlig for oss å ha et eget latterrom.

Márkomeannu

Med temarommet «Márkomeannu» vi å gi deg en liten smakebit og kanskje friste deg til å besøke et av våre flotte lokale arrangementer.

Márkomeannu – et ansikt mot verden. Márkomeannu er en samisk festival som arrangeres i markebygdene i Ofoten og Sør-Troms den siste helga i juli hvert år.

Márkomeannu – muohtu máilbmái. Márkomeannu lea sámi festivála mii lágiduvvo márkogiliin Ufuohtas ja Oarje-Romssas suoidnemánu loahpas juohke jagi.

Tjeldsundbrua

Vi har også gitt et rom navnet «Tjeldsundbrua» etter det fantastiske monumentet som står rett utenfor vinduet vårt. Her hedrer vi pågangsmotet og slitet til dem som jobbet for at brua skulle bli en realitet. På rommet viser vi bruas mange kvaliteter som skulptur, samferdselsåre og landemerke.

Syv magiske punkt

Syv magiske punkt er en fantastisk skulptur som hører med, i det som kanskje er verdens største kunstutstilling: kunstsamlingen Skulpturlandskap Nordland. Skulpturen ligger ved Kystkulturveien, kun fem kilometer fra Tjeldsundbrua Hotel og er et populært utfartssted for besøkende og lokalbefolkningen. «Syv magiske punkt» ble et naturlig valg av navn på et av våre temarom.

Vetten

Vetten er lokalbefolkningens kallenavn på toppen Kvitnesvetten som ruver 304 meter over havet rett ovenfor Tjeldsundbrua Hotel. Dette er et populært mål for turgåere og er en av toppene i Ti på topp som arrangeres av Harstad Bedriftsidrett. Toppen er synlig fra hotellet, så om du bor på temarommet «Vetten» eller ei, ta med turskoene og besøk Kvitnesvetten.

Den blå time

Den blå time kan oppleves både morgen og kveld når det verken er fullt dagslys eller helt mørkt, og himmelen har en annen blåfarge enn om dagen. Fenomenet skyldes Rayleigh-spredning av sollyset. Nå kan du få oppleve «Den blå timen» på vårt hotell.

Uvær

Uværet har alltid fasinert mennesker og vært inspirasjon til kunstneriske uttrykk i ord og bilder. Dette har inspirert oss til å lage temarommet «Uvær».

Høsten er årstiden med de fineste fargene. Skogens lek med løvet gir vårt landskap en ny og vakker dimensjon. En vakker høst gjør oss klar til en fargeløs vinter. Vårt temarom «Høst» brukes i alle de fire årstidene. Det gjør også temarommet «Vinterstorm».